Nuffnang Ads

Bina rumah, bangunan...[RECYCLE ART IDEAS]

Assalamualaikum sahabat...

Banyak kalau google tentang recycle art ideas..
Kali ni masa kualiti Papa dan anak-anak syurga..
Papa nak Mama sediakan lasagna jadi Papa pun minta Mama sediakan kotak, gunting, tape, glue,ruler dan marker pen...

Oklah Mama dah sediakan..
Beraktiviti la kamu semua ye!Mama masuk dapur untuk masak stok lasagna..
Hehehe

Taraaaaa....
Mama tak tahu apa yang berlaku...
Tapi anak-anak Mama turun ke dapur dan tak sabar nak tunjukkan hasil rumah yang dibina!
SubhanaAllah..cantik!
Hehe..Mama kurang arif bab-bab construction ni...

Kata Zahraa...Hotel ZAM tu...Zahraa, Arman dan Muadz..masyaAllah!hi-five!hehehe

Papa kata ini sebagai permulaan jer..cewah..
InsyaAllah, akan dibina bangunan yang lebih sempurna seperti yang pernah Papa bina semasa Papa berusia belasan tahun..iaitu arca rumah di Terengganu dulu...

InsyaAllah..Thank you Papa..

Comments

  1. woaah.. jimat duit beli toys ni.. boleh juga CT buat dengan anak2 buah..
    tapi diorang tu kejap je kang.. ranap..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kebaikan Keburukan (Pro & Cons) Hantar Anak ke Sekolah Agama / Tahfiz...

Jamu kunyit oooooo jamu!

Nak bersalin di Hospital Pakar An Nur Bangi? Jom tengok budget...