Posts

Showing posts from April, 2013

Nuffnang Ads

Zahraa took part in Storytelling

Image
Salam readers...

MasyaAllah...dah lama tak bukak and update entry tapi bila tengok statistik pageviews...alhamdulillah ramai jugak yang bukak dan baca my entry...
Since I annouce dat that kata nak bukak Playgroup Alimkids kat Senawang, tersangatlah tak sempat nak bukak dan masukkan entry..memang jujurnya banyaaaakkkk sangat benda yang I nak share kat sini...alot...alot...alot..takpe..will takes time semua tu..

Ni nak story sikitla benda yang masih fresh ni..
Semalam 27 April 2013 (Sat) anak sulong I Zahraa dah dipilih oleh skolah dia untuk masuk pertandingan bercerita..tajuk cari sendiri as long as ada kaitan with humanity di Children Read it Right Festival 2013..antara organizer festival ni termasuklah Genius Aulad, Lemon Tree Academy, Islamic Relief Malaysia, Pa&Ma Karangkraf, TV Alhijrah dan DD Animation...hmm..besar jugaklah festival ni..

Wah...maknye mula2 teruja la...and first was tot that teachers akan help in praktice kat skolah dsb..bt actually mmg bergantung to parents..