Posts

Showing posts from October, 2012

Nuffnang Ads

VCO catalyst..ermm..mmg best!

Image
Salam all...
Wah..tgk tajuk terus teruja eh..hehe..
I ni just nak share la..
Recently terasa teringin nak amek supplemen tambahan, maklumlah..umur pun dh nak masuk 3 series...hahah..so, kenalah jaga...nanti bila dah tua keparat, sakit2 badan baru nyesal, cewah...
Lagipun, after deliver 3rd baby ni...rambut mmg banyak lah gugur...terjumpa pulak dengan produk ni ha..
VCO catalyst...

Since pakai produk ni..mmg honestly rambut gugur dah makin kurang...skin complexion pun makin okay...
Ermmmm...sesapa nak cuba boleh beli dengan I lah...heheh..I akan share lebih byk testimonial nanti ye..:)

RM 39.90...Beli 3 kotak I bagi free postage okay uolls...
PM me @ 012-5252304

CIC here we come..!!:)

Salam all...
Ha!now, dengan cepatnya I dah buat decision sendirik after gi jumpa Teacher Noni yang incharge CIC kat Presint 9 ni..ape taknya..takut dah fully booked nanti kang baru nak putih mata mencari taska/tadika Zahraa ngan Arman..
Bila dah gi jumpa sendirik tu, terus la I discuss pasal method pembayaran yuran yang I rasa apsal mahal sgt sampai RM 2k plus/person..rupanya..yang kat online tu bukan figure yang betul...dia dah ada new figure yang lebih jelas..
At first, just kena bayar RM 100 for booking tempat la...then, before start sesi persekolahan early Jan tu, kenalah settlekan reg fees...around RM 780 untuk Zahraa (preschool program/zamrud package) and RM 480 untuk Arman (playskol/zamrud package)..
Huh...terus I tarik nafas lega..yela..takla membebankan sgt..kalo I ditempat parents lain pun, I pun akan rasa lega sbb bila dgr amaun yang x sampai beriban2 sebab nak hantar 2 anak sekaligus kan..
Tp depends gak kat which package yang uols nak amek..I opkoss la amek yang Zamrud sb…

adoiii..poning pikir pasal taska/tadika anak ni....

Salam all...
urmm..nie tgh dok stay up dok membaca testimonial2 org2 yang hantar anak diorg ke taska/tadika ni..laki I selamat dah dibuai mimpi..ni I dok sibok sorg 2 le ni..

skang ni nak hantar anak masuk tadika rasa mcm nak hantar anak masuk uni pun ada gak..yola...yuran mak aii..boleh tahan jugak..sebenarnya I ni berkenaaannn sgt dgn CIC kat Presint 9 ni..bukan sebab tempat dia cantik ke apa ke..sebab sgt close to hosp tempat I kije..senang nak hantar/amek anak..then kalo ada emergency..dan yang plg membuatkan I berkenan nak hantar kat CIC ni sbb dia mmg enroll utk budak aged 2 1/2 yrs lg..so boleh sgtlah kalo I nak hantar Arman ngan Zahraa kat satu skolah, senang omaknya nak uruskan...hehehe

I dah call la centre dia, katanya leh buat online reg pun okay...so I pun dok stay up tgh malam ni konon2nya nak uruskan segala bagai reg ni la..at first okaylah...just go to website dia www.cic.net.my, amek online reg, then fill up segala bagai yang dia nak tu..
so, skang I stuck kat fees pay…