Nuffnang Ads

VCO catalyst..ermm..mmg best!

Salam all...
Wah..tgk tajuk terus teruja eh..hehe..
I ni just nak share la..
Recently terasa teringin nak amek supplemen tambahan, maklumlah..umur pun dh nak masuk 3 series...hahah..so, kenalah jaga...nanti bila dah tua keparat, sakit2 badan baru nyesal, cewah...
Lagipun, after deliver 3rd baby ni...rambut mmg banyak lah gugur...terjumpa pulak dengan produk ni ha..
VCO catalyst...

Since pakai produk ni..mmg honestly rambut gugur dah makin kurang...skin complexion pun makin okay...
Ermmmm...sesapa nak cuba boleh beli dengan I lah...heheh..I akan share lebih byk testimonial nanti ye..:)

RM 39.90...Beli 3 kotak I bagi free postage okay uolls...

PM me @ 012-5252304

Comments

  1. eh betul2 VCO mmg best..masuk ni dah 2 bulan oya makan VCO..mmg paling ketara skin complexion makin ok, kulit tak berminyak and yg paling best walaupun tido tak cukup pagi2 boleh bangun tanpa rasa letih =)

    ReplyDelete
  2. yeahhhh..ada geng yeay!!kan oya kan..??bestlah..lgpun dia x berbau kan..senang nak telan!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kebaikan Keburukan (Pro & Cons) Hantar Anak ke Sekolah Agama / Tahfiz...

Jamu kunyit oooooo jamu!

Nak bersalin di Hospital Pakar An Nur Bangi? Jom tengok budget...