Monday, 3 February 2014

Peminat Kain Cotton!!Calling!Calling!

Salam semua!!
Calling for peminat kain english cotton grade triple A!!
Sebabbbb...sy pun peminat kain cotton ni ha...
Pernah buat kije gila jugakla..time jalan2 kat nilai 2 tahun lepas..bukan niat nak beli kain pun..just jalan2..tgk kayu jati, produk rotan..tiba2 terlalu pulak kat kedai kain cotton ni...
Spesis suka shopping la katakan...asal nampak jer berkenan..asal berkenan je nampak, eh!hehehe
Belek punya belek..tudddiiiiiaaaaa...amek 12 pasang trus!terkejut la en.suami@housemate ku...hehehe
So..lepas pada tu..kena la puasa dari beli kain...dah selamat buat baju semua..tupun xsemua sempat pakai lagi sebab lepas tu ngandung bla bla bla..
Okay..bila mai crazy hobby aku ni..aku pun start la nak share kain cotton yang shantik2 dengan uols...
Ni ada few pilihan..sgt cantik okay..kain dia xmengecut bila dicuci..tebal dan xjarang..ni kualiti kain baikkkk punyerr..
Sape2 berkenan leh pm me ok..
Harga super jimat utk pembaca blog ni..
Raya dah dekat ni...pejam celik pejam celik..dah puasa karang...baik korang beli kain siap2..gi tempah..
Layanssszzzz...








 





2 comments:

  1. Okay..latest update!dah 3 design booked..so cepat2 ye grab!

    ReplyDelete
  2. Owh..nampak gayanya ramai peminat kain cotton ni...ok..ok..sabar ye..

    ReplyDelete