Monday, 17 February 2014

Pandora ooo..pandora...fenomena apakah ini....??

Salam readers..

Pernah dengar pasal Pandora...
Jalan2 di Alamanda..ternampak la kedai Pandora ni..
Dia macam gelang yang uols leh pilih nak batu apa ikut ur mood etc..
Mula2 igtkan apa la itu pandora..sampai ada yang sanggup buat pandora yang xoriginal..heh
Ramai ke peminat pandora ni sampai ada yang ciplak!la ni semua benda orang nak ciplak kan..dari design tudung, beg jenama jangan nak kata la memang ramai yang ciplak,..ni gelang ala2 silver yang ada batu pun ada yang nak ciplak..

So sy google2 la gambar Pandora koleksi ni..mak aiiiiii..kalo cantik cam gini..sy pun nak terjebak sekali laaaaaa...ini 2 design yang sampai bg sy termimpi2..


Tapi ni pun kira sy xabes lagi google..baru tgk gambar online blum pernah jejak masuk lagi kedai pandora ni..haishh...agak2 berapa eh gelang pandora niiiiii.....
Tingin nak jugak satu..cewah!
Mimpi la dulu pandora ni...hehe
Cantik kan...cantik kan....
Oh!Pandora...jom mimpi dulu..♡♡♡

3 comments:

  1. keynote, hang amik yg basic dulu..batu2 tu buleh pi tambah tambah..aritu aku p teman kawan aku pi tgk kat alamanda tu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, kepada yang berminat dengan PANDORA, bolehlah ke blog PAILLETE CLOSET.
    http://pailletecloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hi, minat dgn Pandora? Feel free to visit my blog jeannapandora.blogspot.com utk dptkan koleksi Pandora Inspired dr kami berupa charm,necklace,gelang,ring,pendant,earring dan byk lg. Harga yg sgt murah dan berpatutan dgn material yg digunakan. Or blh je like/visit my FB Page "Gorgeous Pandora" . TQ

    ReplyDelete