Monday, 10 February 2014

Mood happy!!Kelas Renang utk Zahraa & Arman!

Salam readers..

MasyaAllah..happynya hati mak ni nak habaq mai...
Bukan apa..happy satu sebab dah dekat nak abes pantang..(kikiki..x sabo nak drive ke sana ke mari)
Pastu..bila dah panjang kaki, bolehlah maknyer jalankan semua 'to-do list' yang dah lama bersarang kat kepala ni...
Bukan maknyer x harap pada papanyer..hehe..tapi xnaklah nyusahkan dia..(wah..kedengaran seperti isteri solehah plak aku ni)

Okeh..last Ahad..aku mmg dh sms pada admin Mykite2u.com utk hantar Zahraa & Arman ke trial class renang la..sebab ya Allah..lama sangat dah tertangguh..maknyer xboleh la buat lambat2 ni..hehe
So booked trial jam 11 am mulanya..tp bila dpt sms reply dr admin mykite2u.com, rupanya tempat baru je pindah.....dulunya di Marina Putrajaya atau orang panggil Pusat Maritim, dekat2 dengan pameran Dinosaur tu..
Rupanya tempat lama tgh direnovate..
So bertukar la kejap, mungkin dalam sbulan dua kot kan..ke leisure pool di Palm Garden Hotel sebelah IOI Marriot Hotel yang mewah tu...
Disebabkan leisure pool tu open x berbumbung, so takut jam 11 am tu panas lak karang, so aku tukar ke jam 10 am..
Okay..kalau nak tahu pasal bayaran...utk byran masuk pool RM 7/entry so dpt skali towel dan locker ( weekdays) tp kalo nak datang leisure2 weekend..bayaran masuk pool RM9...korang mainlah sampai malam..hehe
Tapi admin mykite2u.com ni dah deal ngan pihak hotel..so utk students byran pool jd RM 25 je sbulan..penggunaan unlimited cewah!yang ni memang korang mainlah pool tu puas2..hahahah

Okay..tu br byran pool wokkay..
Ini byran bulanan kelas renang RM 100/px..
Kalo hantar 3 orang anak ke atas br dpt diskaun okkay..

Ni gambar budak2 ni 1st day, 1st time dgn coach..
Day 1 biasalah belajar breathing dulu kalo x silap...(ceh!mak dia xpandai langsung berenang, harapkan anak blajar utk save maknyer kalo lemas, hahaha)





Coach nye pun nampak ok..
Untuk 1st day..1st time..sonok aku tgk budak2 ni blaja..Zahraa dapatla sikit2 teknik breathing tu..Arman macam takut2 jugak bila suh bubble dalam air..haha..kalo maknyer jadi student agak2 maknyer sinky kat dalam air dah..hahahah

Sape2 yang mencari kelas renang utk kanak-kanak or nak register kelas boleh ke mykite2u.com..sana ada form..kalo nak trial dulu just note kat dalam textbox tu..
Boleh pilih masa Sabtu ke Ahad..
Sabtu kelas jam 10 am dan 11 am..
Kalo Ahad start awal jam 8 am, 9 am, 10 am dan 11 am..
So pilih la ikut kesesuaian jadual memasing...


1 comment:

  1. syoknya weiii..macam aku sama ja nak pi blajaq sekali, haruih aku tenggelam..hahahaha...

    ReplyDelete