Nuffnang Ads

Berenang...[SUKAN SUNNAH]

Assalamualaikum...
Februari ni Zahraa dan Arman start semula kelas renang yang tertangguh tahun lepas...
Kali ni sy cuba pulak kelas renang di Kompleks Kejiranan Presint 16, Putrajaya dikelolakan oleh ezi2swim...
Boleh tengok link kat bawah ni..
www.ezi2swim.com.my
Ada kelas renang kanak-kanak, dewasa, muslimah etc..
Harganya dalam RM80 untuk 4 kali kedatangan..
Untuk pendaftaran, pihak ezi2swim charge sebanyak RM20 sahaja..
So far saya jadualkan kelas renang untuk hari Ahad petang jam 3.00-4.00 petang..
Untuk Muadz belum lagi ye sayang...
Kena take turn..huuu..
Kawasan kolam ni juga luas...
Dan semasa kelas, kolam ini sepenuhnya disewa oleh pihak ezi2swim bagi keselesaan pelajar...
Dan yang saya suka juga sebab cikgunya ramai..hehehehe sebab muridnya pun ramai...
Harini Zahraa dan Arman belajar dari basic semula kerana kelas pertama...
Motto: Kalau nak buat sesuatu, buat betul-betul dan bersungguh-sungguh..mesti ada cita-cita tinggi...
Maksudnya..bukan sekadar tahu teknik yang basic sahaja..cuba fikirkan ke depan lagi..insyaAllah..
 
Thanks for reading!

 

Comments

  1. haaaa yang ni i loike hihi
    huntong adik kecik da belajar berenang hehe.. akak ni umor da 20 lebih baru amek proper class itu pun dak abes blaja hahaha..

    ReplyDelete
  2. bagusnya CT amek kelas..mak nye segan la nak amek kelas..hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kebaikan Keburukan (Pro & Cons) Hantar Anak ke Sekolah Agama / Tahfiz...

Jamu kunyit oooooo jamu!

Nak bersalin di Hospital Pakar An Nur Bangi? Jom tengok budget...