Nuffnang Ads

Uwaaaaa...banyaknya benda nak settle!

Salam readers..

Sorry sangat2, sy tak sempat nak update blog ni..hampir sbulan kot..
Banyak sangat to-do list...hari2 new list..heheh
(bila dh xpandai nak manage time, macam ini lerrrrr)
Bulan Mac ni bulan last utk bercuti bersalin..so macam2 hal lah nak settle..

Okay, nak update sinila..mana taukan nanti anak2 bukak tengok..ooo ni mama punyer to-do list!!
Hahaha

13/3/14 (To do list)
1. Pilih gambar2 untuk dicuci
2. Check groupon offer untuk cuci gambar
3. Susun dalam album ikut events
4. Beli radio mp3-radio lama dah rosak sebab nak pasang CD Quran
5. Update blog (banyak dah topik missed)
6. Nota serah tugas (to submit besok-satu pun x buat lagi..mak aii..)
7. Ready bahan untuk Mod 5 Week 6
8. Injection meningitis untuk Umrah
9. Ambil stock TCC-ini cheesecake sedappp sangat, ada caramel..semalam baru sign up jadi agen sebab diri sendiri yang makan
10. Buat flash card new words utk Arman- supaya lebih cepat recognise
11. Susun 'lovely projects@ art project ngan Arman & Zahraa (pending sekarang; Pebble painting, recycle box-castle/doll house)
12. Buat hiasan untuk bilik playgroup-ABCs
13. Burn CD Quran
14. Copy d/load video kanak2 dalam pendrive
15. Beli barang dapur -hahahaha, yang ni pun masukkan sekali...sebab banyak gak barang dah habis..

Okay, itu untuk harini...tak tau yang mana satu yang akan siap..
Bila ada baby yang menyusu faham2 jela kan..
Takpe, no more reason..kena setel kan jugak...

Ok,nak sambung buat kerja..

Owh..disamping tu, mari2la sama2 kita mendoakan keselamatan semua penumpang dan krew MH370..banyak sangat spekulasi...banyak sangat 'wartawan2' di luar sana yang x bertauliah...walau bagaimanapun, mereka mungkin cuma mahu berkongsi..tapi kalau dah berita belum sahih..mohon untuk tidak kongsikan apa2...
Fahamilah perasaan ahli keluarga..kita ni yang bukan ahli keluarga rapat pun berasa sedih..apatah lagi mereka kan...
Semoga semuanya selamat...

Comments

  1. Mak aii punya banyak to do list utk one day..fengsan!! haha..Btw bestnye kinot nak pegi umrah..doakan oya ye...tak lepas2 lagi ke sana ni..menunggu mahram..hihi

    ReplyDelete
  2. Hahahhaha...dari 15, 7 je yang sempat buat...
    Takpe oya...someday insyaAllah...tp kinot lg sronok tgk oya dh smpai masjid Al-Aqsa..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kebaikan Keburukan (Pro & Cons) Hantar Anak ke Sekolah Agama / Tahfiz...

Jamu kunyit oooooo jamu!

Nak bersalin di Hospital Pakar An Nur Bangi? Jom tengok budget...