Nuffnang Ads

Harga Pandora...?

Salam readers...

Ingat tak my entry pasal teringin sangat nak kan gelang Pandora ni..
Kebetulan jalan2 di Alamanda tempoh hari..saje2 jenguk ke kedai Pandora ni di Ground Floor..
Takde plan untuk beli pun sebab tengah simpan duit untuk hal lain yang lebih penting, heh!

Just sharing these models dan price of Pandora Original..khas untuk sesiapa yang teringin dan nak start budget save duit untuk beli gelang ni..
Kalau nak check price cuba zoom gambar ni...
Yang disebelah kiri ni harganya dalam RM 3k+++ manakala yang simple sikit sebelah kanan ni harga dalam RM 14++
Harga sepadan la dengan design, memang cantik kan....
Kalau mampu apa salahnya...dan untuk wanita or ibu yang bekerjaya, apa salahnya kan kalau suami sekali sekala bagi reward kat isteri tuh...hehe

Comments

  1. wei cantikkkkkk...kalau aku kena beli asing2, beli sikit2 dulu..kahkahkahkah...
    batu2 tu tak leh nk beli banyak sekaliguih...bilalah laki aku nak belanja pandora niii...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kebaikan Keburukan (Pro & Cons) Hantar Anak ke Sekolah Agama / Tahfiz...

Jamu kunyit oooooo jamu!

Nak bersalin di Hospital Pakar An Nur Bangi? Jom tengok budget...