Sunday, 12 October 2014

The Atmosphere...Cantikkknyee art mural kat dinding!!!

Salam readers...
Entri ni mungkin sesuai pada sape2 yang suka pada seni art ke lukisam dinding ntah panggilan mural kalau tak salah...
Seriusss ni...gambar2 yang bakal saya upload dan share kat bawah ni mesti korang pun akan kagum..heee
Tempat ni kat The Atmosphere, Bandar Putra Permai Seri Kembangan...kami kalau hujung minggu, suka bawa anak2 makan roti canai kegemaran diorang ni kat area2 situ...so, akan selalu nampak ramai orang yang masuk ke kawasan mall yang tak bukak2 lagi tu..rupa2nya ada sesuatu yang sangat2 menarik..
Sy sgt kagum!anak2 pun suka melihat lukisan mural 3-D...ini secara tidak langsung dapat meningkatkan tahap pemikiran kreatif jugak ni, sebab bila nak ambil gambar, perlu ada posisi yang betul utk membolehkan gambar2 tu nampak 3-D...
Alrite...jom layan..konon-konon bukak pintu ada dunia tales yang lain..hehe..comei sgt!
Opsss!!!catch Zahraa...buku-buku tu nak jatuh!!!!
Heheh..jom pegang belon sama2...
Pull him down, Arman!!!
Jom naik bespa...hehe..time ni Arman merajuk sebab janji nak naik train...xsabar la tu..
Owh, ada tempat dating la pulak...
Zahraa... man in the glass!
Yang ni mama tak faham sangat...ape2 la..
Watch out!that's the train..
Hello mama!
Arghhhhh!
Hello Mr Rabbit!
Robot..robot...
Ultraman in the town!
Huge ladder snake game..
Help!help!house on fire!
Tree house!
La..la..la..la...
Let's climb up!
Wow!amazing..watch out kids..uols on the rail track!
Small house of Mr Dwarf...
Meet the mermaid..
Jom jalan2...hehe
Urrrr....scary!
 





No comments:

Post a Comment