Nuffnang Ads

Tatap wajah anak sebelum tidur......

Salam readers...
Antara aktiviti sy sebelum sy lelapkan mata ialah menatap wajah-wajah kesayangan sy sebelum tidur...
Sangat tenang perasaan tu bila menatap wajah2 mereka...
Yelah..sebagai ibu kadang2..kita tak dapat lari sifat tidak sabar...lalu kita tinggikan suara pada anak2 kecil yang belum pun matang fikirannya kan...YaAllah...ampunkanlah aku...sesungguhnya aku insan dan ibu yang lemah...kurniakanlah padaku kesabaran yang tinggi dalam mendidik anak-anakku wahai Tuhan yang Maha Mengasihi lagi Maha Penyayang...
Nilah wajah2 anak2 syurga sy...

Comments

  1. Lagi-lagi baby tenang je bila tengok kupu-kupu syurga tidur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis aishah nin...perasaan yang sangat tenang kan....

      Delete
  2. comel sgt anak akak..really enjoy baca blog akak..menjadi sumber inspirasi pada sy yg new umi ni.hee.terima kasih kak.share blog akak ng sy.hee-nora

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, nora yang comel, tq sudi singgah blog akak ni..tula, kalau sempat nak je update hari-hari tp nora tau2 jela kan..

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kebaikan Keburukan (Pro & Cons) Hantar Anak ke Sekolah Agama / Tahfiz...

Jamu kunyit oooooo jamu!

Nak bersalin di Hospital Pakar An Nur Bangi? Jom tengok budget...