Nuffnang Ads

Main masak-masak.....Princess Zahraa

Salam readers...
Story pasal Zahraa, dia ni suka juga masuk ke dapur..tengok2 apa Mama buat..
Zahraa tak ada any feeding problem, dia makan je semua dan dia suka makan cupcakes, puding2, kuih2 melayu esp seri muka dan kuih lapis ( Mama tak pandai buatla sayang, nanti Mama belajar)..pendek kata semuala dia suka makan
Dan dia juga akan mengoffer diri untuk bantu Mama...
Mama pun rasa dengan melibatkan anak2 untuk menyediakan makanan sama2 adalah salah satu terapi bagi anak2 yang susah nak makan...Just get them involved..aktiviti penyediaan makanan bersama2 akan dapat bantu juga budak2 ni kenal pelbagai lagi jenis makanan kan, di samping kita dapat spend masa yang berkualiti dengan diorg...
Ni antara gambar2 Zahraa masa dia tolong Mama di dapur..
a) buat biskut dari roti gardenia
b) buat popiah
c) kacau telur utk puding, heh

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kebaikan Keburukan (Pro & Cons) Hantar Anak ke Sekolah Agama / Tahfiz...

Jamu kunyit oooooo jamu!

Nak bersalin di Hospital Pakar An Nur Bangi? Jom tengok budget...