Sunday, 13 October 2013

Langkawi Trip: Apa yang sempat dikebasssssss

Salam...Ok..ok..sikit lagi sambungan trip langkawi..heheh
Entri kali ni nak share apa yang sempat dikebas ritu jer..hehe
Meh layan apa yang sempat dikebasssss...

 Ni set cawan luminarc 12pcs RM 119..I amek 2 sets..hehe
 Ha, ni benda wajib la kiranya..Corelle set..amek yang  ni, free la corningware yang atas tu..      untung-untung..
Ni corak corelle-Provence Garden..  
 Set + free pyrex teapot..
 Next corningware set of 5, I dapat free pyrex tu..
 I amek corak sakura yang suweett ni..
 Nak jugakkkk yang ni, okkay..dapat gakla kuali Tefal ni..
 Dan..paling worth I beli rasanya yang ni la..food warmer yang mana kacanya pyrex brand hanya   RM 110 jer..
 Ni bekas food warmer td..
 Dan juga 2 penyepit ni RM 5.90 each..hehe, cantik kan...
 oh..tis one hubby punya la..me tak pandang dah bila dah dapat diningware td..heheh
 Dan tak dilupa jugak cekelat2 dari sana...


Oraitsss...
Next time boleh mai lagi kat pulau Lang ni..buat snorkeling la pulak ker..
Loves Hugs & Kissessssss



No comments:

Post a Comment