Monday, 19 August 2013

Me and Shaklee!!

Salam all....!
Yes!Love to share with all!
Am officially a Shaklee member!..hehe..(dah ramai pun-gaya boboiboi!)
Hmm...cheq ni susah skit nak jadi member apa2..sampaila dapat tau apa pekdahnya benda alah tu..ha..baru leh decide..(xla cerewet sangat pun, he)
Since first time guna masa nak breastfeed si kecik Muadz tu la..psycho sama maknye..memula niat nak menambah susu produksi, he..so belila set menyusu tu dari elaila.net
Testimoni:
Memang best..bagi cheq badan memang rasa kurang letih, (jangan lupa minum air masak banyak-banyak), susu production..masyaAllah..banyak...untuk sekian kalinya cheq boleh menyusu anak ke-tiga sehingga umurnya setahun lebih (skang pun masih menyusu tau!)
Ada juga cheq dok buat petua khas dari pakar gynae cheq...iaitu..biji halba..macam cheq buat, cheq bubuh ja dalam hampir semua masakan pantang tu...(cheq takdak pantang2 sangat, hentam semua makanan...alhamdulillah okay setakat ni..)..masak stim, buh dalam sup..tapi lebih afdal kalo ambik satu sudu kecik tu, terus masuk mulut, macam makan ubat tu..tu yang pakar gynae cheq pesan la...
Hasilnya pun mabeles tau!
Kenai dak yang mana satu..? Yang kat bawah ni la...

 
Kalo korang tengok promosi sana sini, banyak betoila set menyusu..mesti korang pun konpius kan..
Yang penting, ni testimoni dari diri sendiri..
Cheq amek..
i) ESP
 
ii) Alfafa
 
iv) Osteomatrix - nak prevent osteopenia and bekalkan susu
 
v) B-complex

 

Honestly cheq amek yang 4 ni saja tau!Yang lain tu..kalo ada budget lebih leh la tambah apa2 pun...cumanya perlu diingat, apa yang mak makan, akan disalurkan ke baby melalui susu badan tau!
Sebab tu cheq pilih supplement yang betoi2 berkualiti!

He..oleh yang demikian....wah..ni time nak promote ni..he..bak habaq sapa2 nak beli set menyusu, bagitau cheq! pm boleh..whatsapp pun boleh tauuu...012-5252304
Yang dok bajet2 pun boleh...


No comments:

Post a Comment