Tuesday, 15 January 2013

Lai..Lai...New Kopitiam in town!

Salam all....
Ni nak cerita sket sal new kopitiam in town..ngehehe..
Umai Kopitiam, yeay!!
Tempat ni memang dah jadi my feveret..sebab..foods dia...ermmmmmmm..so yummyyyyy..
Yang penting..bagi peminat kopi macam I ni kan...
Memang la sangat bagusssssss tempat2 macam ni..
Tambahan pulak...free wifi uollss!!!!!!
Itu yang membolehkan I lepak lelama kat sana...hihihi..
So untuk visit kali ni...
I nak try menu ni...

                                      Black Pepper Chicken Chop....:)ngeeee..terliur tak...hehehe


                                                  Air...opkosss la....Ice blended caramel...
                                                                Menu dessert lak....

Hahahaha..mesti tak caya kan...
Jemput2 pisang pun ado!!!
Ini laki I siap kata...kalau nak makan, beli jelah pisang, tepung pastu men'jemput'lah kat dapur tuuuu...
hehehe....
So layan lah pic makanan-makanan kat atas tu...
Beginilah keadaan kedai dia waktu malam.....:)



Tengah layan makan...disulami dengan zikir2 munajat dari Hafiz Hamidun...heheh...agak syahdu jugakkk la...bagus jugak kedai ini menerapkan ciri-ciri islamik gituuu...:)

Kalau tekak rasa teringin nak makan western kah....makanan ala carte goreng2 kah...makanan santai kah...mohlah kita ke Umai Kopitiam...di bandar baru senawang...kalo2 nak me'ngeteh' kedai dia bukak 9.30 am sampailah 11.00 malam tau..bolehlah nak melepak2 kejap sambil berblog kan...senang nak cari kedai dia..
Kat area kawasan dia ni...masih baru...ada Twin Baby, Pasaraya Borong Sakan, kedai barang-barang pengantin ngan kedai buku Pustaka Rakyat...huh..memang strategik jugak la tempat ni untuk familia, hoyyeh..:)

Umai Kopitiam ni pun ada FB tau...
www.facebook.com/Umaikopitiam
So korang log in dulu FB dia...
Like page dia...
Then boleh usha apa lagi menu yang available kat sana...

No comments:

Post a Comment