Tuesday, 1 April 2014

Restoran Chinese Muslim, Cyberjaya

Salam readers...
New in town! Just to share review makanan kat restoran ni...
Mestilah best..sy bagi review baik-baik je okay!
Hehehe..taklah..sebenarnya memang sedap makanan dia..
Ini kali kedua sy makan kat sini..
Makanan dia sedap tau..kenalah dgn selera suami sy..hehe sebab dia tak suka makanan pedas..sy nasib baik disediakan chili paste kat atas meja...
Senarai pilihan menu pun dah siap atas meja. Apa yang teringin nak cuba, just tick saje...
Ni senarai menu pilihan..
Menu pilihan sy kali ni yang no 4 tu..sebab sy suh mr suami pilih apa yg dia paling suka sebab dia yang bawa sy ke sini, hehe
So dia pilih no 4 tu..
Dan inilah makanannya!
Yang bestnya mee ni special sikit sebab buat sendiri kan...
Hiasan di dinding pun.......sy sangatttttt sukaaaa!!!!
Seolah-olah ada cerita di sebaliknya...♥
Okay..sgt recommend tempat ini untuk mee yang sedap!

No comments:

Post a Comment