Nuffnang Ads

Hoyyehh..dah dapat Medela Freestyle..:)

Salam all...
Ni I tgh gumbira teramat..hehe..almaklumlah..almost 3mos dok mengepam susu guna Avent manual..akhirnya..babai to tangan yang lenguh..
Aritu, ada sorg kawan I ni panggil bfast la kat umah dia..kebetulan wife dia pun mmg dok survey nak beli medela breastpump freestyle ni..yela, laki dia dok kije fly je..pilot la katakan..so, bila dia dok survey2 ni..dpt pulak around RM1000++ je..I pun menyibok jugaklah memesan satu set..hehe..ni la untungnya ada kawan selalu fly..hahaha!Introducinggggg..my new Medela...Freestyle!!!
Baru 2 hari guna breast pump ni, ok la sbnrnya..mmg jimatkan masa, time kije mmg sekali pump leh dapat 2 bottles yg 3oz punye..so okaylah kan..kalo tak dulu masa guna Avent breastpump manual mmg lenguh sket la tangan..kalo nak tau, my arms dah naik muscle dah..hahahah!!dahla tu, bila dah lenguh tangan, malas la nak pam lama2..so dpt sebotol jela 4 oz..
Okaylah..keep pumping mummy!!!..really hope my little Muadz dpt nikmat susu ibu lebih lama kali ni dari kakak and abg dia..eh..I belum introduce my super precious Muadz kan..??!Oraitz..nanti I kenalkan..hehe
Susu Ibu!Susu Ibu!Susu Ibu!
(support breastfeeding!)

C-ya!
LovesHugsandKissessss

Comments

Popular posts from this blog

Kebaikan Keburukan (Pro & Cons) Hantar Anak ke Sekolah Agama / Tahfiz...

Jamu kunyit oooooo jamu!

Nak bersalin di Hospital Pakar An Nur Bangi? Jom tengok budget...